fbpx

Vegye fel velünk a kapcsolatot most,
segítünk a pályázati ügyintézésben

  Edit Template

  Hogyan tudom felkészíteni a cégemet a pályázatokra?

  A folyamatosan növekvő adminisztratív terhek és a szigorodó bírálati rendszer miatt egyre nehezebb a pályázati források elnyerése és a nyertes pályázatok megvalósítása. Mindemellett a pályázati programokban várhatón nőni fog a kamattámogatott hitelek szerepe, így a hagyományos pályázati folyamat mellett a banki hitelbírálatok lefolytatása is a folyamat részévé válik. A sikerhez elengedhetetlen a pontos tervezés, a rövid határidőkre történő gyors reagálás és a precíz megvalósítás.

  Erre való tekintettel a sikeres felkészülés kulcsa, hogy felismerjük és megfelelően menedzseljük a vállalkozásunkban felmerülő projektötleteket. Ha előre tudjuk, hogy pontosan mire is szeretnénk pályázni, és időben megtervezzük a projekt szakmai tartalmát, költségvetését, és például ingatlan beruházás esetén elindítjuk a tervezési-engedélyezési folyamatot vagy eszközbeszerzés kapcsán bekérjük az árajánlatokat, akkor a konkrét pályázati felhívás megjelenésekor már lesz egy használható anyagunk, amit már csak pontosítani kell, illetve az hozzáigazítani az adott kiíráshoz.

  Mivel az elmúlt időszak pályázataiban a túlzott érdeklődés miatt egyre nagyobb szerepe lett a pontrendszereknek, a konkrét projektötletek kidolgozása során, és általánosan a cég vonatkozásában is érdemes figyelni a pontok gyűjtésére. Itt olyanokra kell gondolni, mint a bizonyos minősítések (pl. ISO) megszerzése, vagy bizonyos szakmai szervezeti tagságok. A konkrét, korábbi pályázatoknál előforduló pontrendszer kapcsán érdemes szakmai segítséget kérni, pl. pályázatíró cégtől.

  Használd ki a lehetőségeket vállalkozásod pénzügyi támogatásához

  Írj nekünk  most, hogy együtt megtaláljuk a céged számára megfelelő pályázatot.

   Segítünk a sikerben!

   aktuálispályázatok.hu

   Adataid

   Légy naprakész

   Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből tájékozódj a legfrissebb pályázatokról! 

   Sikeresen feliratkoztál Sajnos valamiért nem sikerült a feliratkozás, kérjük próbáld újra

   © 2024 aktualispalyazatok.hu